[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leveringen

Ondanks dat op onze website een voorraad indicatie aanwezig is, wordt in dit geval uitgegaan van de voorraden bij onze leveranciers. Datreco heeft een minimale voorraad om op deze wijze de prijzen zo goed en realistisch mogelijk te behouden. Bestellingen verricht tussen Zondag en Donderdag zullen veelal binnen 2 werkdagen bij u arriveren mits uw betaling in ons bezit is en uw bestelling is ontvangen voor 17:00 uur.

Indicatie levertijden

Besteld op Geschatte levering op
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Verzendkosten

Afhalen bij een DHL service punt in uw woonplaats (2-4 werkdagen) € 4,50

PostNL normaal (1-2 werkdagen) € 6,95

PostNL verzekerd (1-2 werkdagen) € 8,50

DHL standaard (2-4 werkdagen) € 5,75

DHL verzekerd (2-4 werkdagen) € 7,25

Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft een indicatie waarbij wordt uitgegaan van producten welke op voorraad zijn bij Datreco en/of haar leveranciers.

Let Op! Tijdens feestdagen kunnen leveringen afwijken, hoewel dit bij ons nog niet eerder is voorgekomen willen wij u hier wel op attenderen!

Bij bestellingen met een order bedrag boven de € 500,00 waarbij de producten bij ons en onze leveranciers voorradig zijn, zullen wij alles in het werk stellen uw producten binnen 24 uur na bestelling aan u te leveren, mits uw betaling in ons bezit is en uw bestelling is ontvangen voor 17:00 uur.

Verzending buiten Nederland geschied middels de PostNL dienst. Hierbij zijn andere verzendkosten van toepassing![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]