Advies & Reparatie

Datreco houdt zich met het repareren, assembleren en configureren van computers voornamelijk bezig in en rondom Delft. Voor advies en verkoop zijn wij zelfs in de BeNeLux actief. Wanneer u in of rondom Delft een probleem of storing heeft aan uw computer kunt u uiteraard terecht bij Datreco.

Wij bieden u A-kwaliteit producten van de bekende merken. Merken als Asus, Logitech, Microsoft, MSI, Thermaltake, Shuttle, Kingston, Samsung, NEC en nog veel meer zult u veel bij ons tegenkomen. Voor ieder budget hebben wij wel een product of artikel; voor het kleinere budget bieden wij bijvoorbeeld Sweex, Trust, OEM en vele andere merken hardware.

Ook het aanleggen van een (lokaal-) netwerk behoort tot de mogelijkheden, Datreco verzorgt in dat geval eventuele bestands- & printer deling(en) binnen het netwerk en voorziet alle apparatuur van de juiste instellingen voor alle hard- & software zodat u probleemloos kunt genieten van een stabiel, betrouwbaar en functioneel netwerk. Heeft u nog geen internet provider of wilt u een andere internet provider dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw internet verbinding eveneens probleemloos wordt gedeelt over al uw computers & notebooks.

Advies & verkoop van computers

De aanschaf van een computer kan een moeilijk en complex iets zijn. Er zijn veel aspecten waarmee rekening gehouden moet worden, en lang niet iedereen heeft hiervoor de noodzakelijke kennis waarbij tevens rekening gehouden dient te worden met het budget.

Welke onderdelen zijn nodig om zowel prijs en kwaliteit voor u interessant te maken? Een goede processor is vandaag de dag noodzakelijk daar men steeds meer wilt doen met de computer. Ook de hoeveelheid geheugen, hardeschijf ruimte maar tevens niet onbelangrijk grafischekaart spelen een zeer grote rol in prijs en kwaliteit.

Datreco helpt u hier graag bij en stelt aan de hand van uw wensen een computer op maat samen. Ongeacht het budget welke u hiervoor beschikbaar stelt.

Uiteraard geldt bovenstaande eveneens voor notebooks, 2e hands computers en 2e hands notebooks.

Reparatie van computers

Een virus, computer crash of is uw computer ontzettend langzaam geworden?
Of wordt het gewoon de hoogste tijd voor een nieuwe grotere hardeschijf of extra geheugen ?

Geen enkel probleem! Datreco is bereid om voor een lage prijs uw computer te onderhouden en/of repareren. In tegenstelling tot vele andere bedrijven hanteren wij vaste lage kosten en nemen wij vooraf contact met u op wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Op deze wijze weet u als klant ten alle tijden waar u aan toe bent.

En natuurlijk biedt Datreco dit alles onder onze ‘No Cure, No Pay’ garantie aan!